Tjänster

En komplett bilhandlare

Vi är en bilhandlare som försöker täcka in så många områden som möjligt. Allt för att du som kund ska kunna hitta exakt det du söker och behöver. Vi kan räkna upp några saker och tjänster som vi erbjuder:

  • Vi säljer din bil. Vi kan sälja din bil till bästa möjliga pris och vi kan ge dig ett högre slutpris än vad många av våra konkurrenter klarar av. Du kan även välja att sälja din bil direkt till oss.
  • Du kan köpa din bil hos oss. De bilar vi säljer är samtliga grundligt kontrollerade och att vi är en Carfax Trusted Dealer innebär att ingenting har lämnats åt slumpen. Köper du en bil av oss så köper du en bil i ett väldigt bra skick som inte har någon mörk historik dold vare sig gällande ägarhistorik, skick eller gällande exempelvis obetalda lån. Det ger dig ett säkert köp.
  • Vi ordnar med leasing. Behöver ditt företag leasa en- eller flera bilar? Kontakta oss så kan vi skräddarsy en lösning utifrån era behov och krav.
  • Du byter in din bil hos oss. Livssituationen kan förändras över tid. Din häftiga sportbil kanske inte är så funktionell som familjebil, din sedan kanske behöver bytas mot en kombi eller du kanske har en båt som du inte längre använder? Skillnaden mot andra bilhandlare är att vi kan byta in alla typer av fordon. Vi har ett stort kontaktnät och kan förmedla byten mellan dig och olika intressenter. Givetvis kan du även se över vårt lager om någonting skulle passa din nuvarande livssituation.
  • Verkstad. Vi kan utföra enklare reparationer och felsökningar på egen hand. Handlar det om större ingrepp så har vi väldigt förmånliga samarbeten med andra verkstäder i- och kring Trollhättan.
  • Rekond och Bilvård. De bilar som säljs hos oss får en komplett rekond innan de läggs ut till försäljning. En fräsch bil leder till ett större intresse och bättre affärer. Vill du fräscha upp din bil utan att sälja den så är du välkommen att besöka oss för både bilvård och för en rekond.
  • Foliering och Toning. Även här kan du som privatperson vända dig till oss för en uppfräschning av din bil. Detta på samma sätt som vi arbetar med många bilar inför en försäljning.
  • Optimering. Optimering innebär att du maximerar bilens prestanda och får en ultimat körglädje. Vi har en extern partner som kan hjälpa dig med en optimering av din bilmotor och ge dig en mer högpresterande bil som samtidigt drar mindre bränsle. Boka tid innan, vår partner arbetar på distans och måste varskos innan.

 

Bilar i toppskick till bra pris